Governance, Risk & Compliance

Naast RollerQoaster biedt Qontrol-it een webapplicatie voor de generieke vastlegging van GRC vraagstukken. Omdat wij zowel kennis hebben van het ontwikkelen van software als van de projecten waarvoor deze worden ingezet, zij wij in staat deze software naadloos aan te laten sluiten bij uw wensen.

Begin 2020 heeft Qontrol-it haar ISO 27001:2017 (informatiebeveiliging) en NEN 7510:2017 (informatiebeveiliging in de zorg) certificering behaald. Dit hebben we aantoonbaar gemaakt door hiervoor onze eigen software te gebruiken en de PDCA cyclus in te faciliteren.

Wanneer u onze software gebruikt, bent u in staat voor al uw processen en doelstellingen een risicoinventarisatie en prioritering uit te voeren, zodat u zicht krijgt op uw hoge risico's. Door vervolgens de maatregelen en de daaruit voortvloeiende activiteiten te registreren biedt onze software u de perfecte ondersteuning in de uitvoering en monitoring van deze activiteiten. Hierdoor bent u aantoonbaar in control!

Wilt u meer weten over wat de GRC software van Qontrol-it voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan Contact met ons op.