Missie

Als kennispartner betaalbare softwareoplossingen creëren waarmee elke organisatie efficiënter en eenvoudiger kan werken.

Visie

We leven in een wereld waarin organisaties steeds vaker zelf moeten aantonen dat zij werken conform normeringen, standaarden, wet- en regelgeving of andere afspraken: Aantoonbaar Compliant zijn.
In dit proces zijn veel voordelen (beschikbaarheid, integriteit, vertrouwelijkheid, tijdsbesparing en gemak) te behalen door hiervoor software in te zetten die de juiste combinatie biedt van structuur en flexibiliteit en ontwikkeld is door ervaringsdeskundigen.
Ons team heeft door jarenlange ervaring in ‘het aantoonbaar compliant zijn’ de expertise opgebouwd om deze software te ontwikkelen.

Over ons

Qontrol-it beschikt over een team met jarenlange ervaring in de accountancy, zorg en ICT. Hierbij hebben we zelf de behoefte ervaren aan software die de vastlegging en het aantoonbaar maken van compliance vraagstukken faciliteert en optimaal ondersteunt. Daarom zijn wij software gaan ontwikkelen die in deze behoefte voorziet. Door onze ervaring in accountancy, zorg en ICT te combineren in onze softwareontwikkeling zijn wij erin geslaagd een intuïtieve applicatie te ontwikkelen op basis van de gedachte 'Flexibel waar het kan, gestructueerd waar het moet'.

Henk Snijders

Directeur • Developer

Wilco van den Hul

HT Consultant

Peter Aardema

Junior Consultant

Kevin Verboort

Software Ontwikkelaar

Hayri Heling

Software ontwikkelaar

Debbie Murgia

Management assistent