14-5-2019 • Qontrol-it levert landelijke software HT!

Wij zijn enorm trots dat RollerQoaster wordt aangeboden als dé landelijke tool voor de vastlegging van Horizontaal Toezicht in de Zorg!

Lees meer

2-4-2019 • Pilot RollerQoaster een succes!

Op 18 december 2018 zijn NVZ, ZN en NFU een gezamenlijke pilot gestart met landelijke tooling ten behoeve van de vastlegging en borging van het instapmodel en Control Framework, als onderdeel van Horizontaal Toezicht in de Zorg.
De NVZ, ZN en NFU willen met de pilot vaststellen of gekomen kan worden tot een landelijke tool om ziekenhuizen te ondersteunen bij de uitvoering van Horizontaal Toezicht en zo een gestructureerde en eenduidige communicatie tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken.

Lees meer

21-12-2018 • Start Pilot RollerQoaster

Met onze software voor de vastlegging van Horizontaal Toezicht in de Zorg (RollerQoaster) zijn wij een pilot gestart in samenwerking met de NVZ, de NFU en ZN en 7 ziekenhuizen, met als doel onze software nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van de zorgaanbieders.

Lees meer

6-2-2018 • Stimulerinsgregeling • 10% korting!

In aansluiting op de stimuleringsregeling om de overgang naar Horizontaal Toezicht Zorg een impuls te geven, bieden wij ook een kortingsregeling aan om met behulp van onze software HT (RollerQoaster) compliant te worden.

Alle zorgaanbieders die voor 1 maart 2018 met ons een demo van onze software inplannen en in 2018 onze software afnemen, krijgen 10% korting op de maandelijkse kosten.

Uiteraard gaat het hier om het betaalde deel van onze software, waarin het Control Framework van Horizontaal Toezicht Zorg vastgelegd kan worden.

Het instapmodel is en blijft gratis!

Lees meer

12-12-2017 • Instapmodel versie 2.0

Lees meer